Het Spa-gevoel thuis!
Agenda
Inloopspreekuur Vrijdag 15 november 15.00 - 16.30 uur Tijdens het inloopspreekuur kun je: - Kennismaken met mijn behandelingen - Eqology visolie proeven - Optidee producten halen om thuis te proberen - Kruiden en supplementen komen halen Lezing: Meer vitaliteit door een betere doorbloeding - Fysische vasculaire therapie door Lisette Timmermans aanvang 19.30, inloop vanaf 19.00 uur klik hier voor meer info. Maandag 4 november en dinsdag 10 dec. Optidee middag Zondag 17 november vanaf 14.30 uur Informatie over de producten en SALE Lezing en excursie Krachtplekken in Delft Door Tjeerd Gorter Vrijdag 22 november aanvang 9.30 uur tot ca. 12.30 uur Wat kun je verwachten? Optidee middag
Exclusieve producten voor prettiger leven, wonen en slapen Ben je op zoek naar wellness artikelen voor dagelijks gebruik? Bij Optidee® vind je exclusieve artikelen, zoals beddengoed, badtextiel, kleding, huidreinigingsdoeken maar ook producten voor huishoudelijk gebruik. Het unieke van de Optievezel is het uiteinde van de vezel, dat is namelijk rond en gesloten. Elke andere vezel, natuurlijk of kunstmatig is, een oppervlakte en een uiteinde dat open en/of ruw is, met het gevolg dat vuil en bacteriën zich erin kunnen nestelen. Aanraken en voelen is enthousiast worden! Een aanraking zegt meer dan duizend woorden: deze unieke, heerlijk zachte Optivezel® geeft je direct een weldadig gevoel. Deze vezel bezorgt je optimale ontspanning en genot. Met onze producten verander je jouw huis in een handomdraai in je eigen wellness-oase die je alle stress doet vergeten. Probeer de Optidee-producten gewoon eens zelf uit. Ik ben er zeker van dat je de voordelen onmiddellijk zult voelen en enthousiast zult raken! Exclusieve Vezel. Het onderstaande filmpje laat goed zien waarom de vezel van Optidee zo uniek is! De Optivezel® is speciaal door en voor Optidee® ontwikkeld en voldoet aan de modernste eisen en aan de hoogste kwaliteitscriteria. Het resultaat is een product wat je een heerlijk comfort biedt. Als textielbedrijf is Optidee® sinds 1999 gespecialiseerd in de ontwikkeling van innovatieve producten voor gebruik op basis van hoogwaardige materialen. Het handelsmerk? Visie en knowhow! Maak kennis met de nieuwste generatie Optivezel-producten. Het beddengoed heeft klimaatregulerende eigenschappen. Het is vriendelijk voor mensen met huisstof allergiën. Alles is gemakkelijk te wassen op lage temperaturen en snel droog, strijken is niet nodig Ben je nieuwsgierig geworden en zou je dit wel eens met eigen ogen willen zien en proberen? Ik geef regelmatig demonstraties over de Optidee producten. Eerst wat uitproberen? Wil je eerst wat producten uit proberen? Bijvoorbeeld deze bijzondere schoonmaakdoeken of een heerlijk kussen? Kom dan op de tijd van het telefonisch spreekuur even langs op iets op te halen. Op de website naar de tijden van het spreekuur. Waar? Kennismaken? Kom eens langs op het inloopspreekuur voor meer informatie of om iets mee te nemen om thuis te proberen Wil je een Optidee demonstratie bijwonen op regelmatige basis vindt dit plaats bij mijn praktijk op het Oosteinde 179,2611 VD in Delft. Ik geef ook demonstraties op locatie. Heb je een groep mensen (4 – 8) die je bij je thuis wilt uitnodigen dan kom ik graag een keer langs. Natuurlijk is er een kadootje aan verbonden voor jou als gastvrouw. Het bijwonen van de demonstratie is gratis en er is geen koopverplichting! Neem alvast een kijkje op de website. Hier kun je de laatste aanbiedingen folder vinden.
Copyright © Lisette Timmermans 2003-2019, KVK 27301368 LID I-ACT, KAB, NVF, NWP, privacy verklaring, disclaimer
Optidee
Optidee
Het Spa-gevoel thuis!
Copyright © Lisette Timmermans 2003-2019, KVK 27301368 LID I-ACT, KAB, NVF, NWP, privacy verklaring, disclaimer
Contact gegevens: Lisette Timmermans Oosteinde 179 Delft 015-2144221 info@lisette-timmermans.nl Telefonisch spreekuur - Routebeschrijving
Exclusieve producten voor prettiger leven, wonen en slapen Ben je op zoek naar wellness artikelen voor dagelijks gebruik? Bij Optidee® vind je exclusieve artikelen, zoals beddengoed, badtextiel, kleding, huidreinigingsdoeken maar ook producten voor huishoudelijk gebruik. Aanraken en voelen is enthousiast worden! Een aanraking zegt meer dan duizend woorden: deze unieke, heerlijk zachte Optivezel® geeft je direct een weldadig gevoel. Deze vezel bezorgt je optimale ontspanning en genot. Met onze producten verander je jouw huis in een handomdraai in je eigen wellness-oase die je alle stress doet vergeten. Probeer de Optidee-producten gewoon eens zelf uit. Ik ben er zeker van dat je de voordelen onmiddellijk zult voelen en enthousiast zult raken! Exclusieve Vezel. Het onderstaande filmpje laat goed zien waarom de vezel van Optidee zo uniek is!
De Optivezel® is speciaal door en voor Optidee® ontwikkeld en voldoet aan de modernste eisen en aan de hoogste kwaliteitscriteria. Het resultaat is een product wat je een heerlijk comfort biedt. Als textielbedrijf is Optidee® sinds 1999 gespecialiseerd in de ontwikkeling van innovatieve producten voor gebruik op basis van hoogwaardige materialen. Het handelsmerk? Visie en knowhow! Maak kennis met de nieuwste generatie Optivezel- producten. Het beddengoed heeft klimaatregulerende eigenschappen. Het is vriendelijk voor mensen met huisstof allergiën. Alles is gemakkelijk te wassen op lage temperaturen en snel droog, strijken is niet nodig Ben je nieuwsgierig geworden en zou je dit wel eens met eigen ogen willen zien en proberen? Ik geef regelmatig demonstraties over de Optidee producten. Eerst wat uitproberen? Wil je eerst wat producten uit proberen? Bijvoorbeeld deze bijzondere schoonmaakdoeken of een heerlijk kussen? Kom dan op de tijd van het telefonisch spreekuur even langs op iets op te halen. Op de website naar de tijden van het spreekuur. Waar? Wil je een Optidee demonstratie bijwonen op regelmatige basis vindt dit plaats bij mijn praktijk op het Oosteinde 179,2611 VD in Delft. Maar ik geef ook demonstraties op locatie. Dus heb je een groep mensen (4 – 8) die je bij je thuis wilt uitnodigen dan kom ik graag een keer langs. En dan is er natuurlijk een kadootje aan verbonden voor jou als gastvrouw. Het bijwonen van de demonstratie is gratis en er is geen koopverplichting! Neem alvast een kijkje op de website.